Matematik
Hjælp til forståelse af en omskrivning
08. december 2007 af
tuba88 (Slettet)
Er der en, som vil være så sød,at hjælpe mig til at forstå følgende omskrivning:
(2a+b)/(a+b) =(a+b)/a <=> a^2-ab-b^2=0
(2a+b)/(a+b) =(a+b)/a <=> a^2-ab-b^2=0
Svar #1
08. december 2007 af dnadan (Slettet)
(2a+b)/(a+b) =(a+b)/a
<=>
(2a+b)*a=(a+b)*(a+b)
<=>
a(2a+b)-(a+b)^2=0
Prøv så selv at regne venstre side ud.
<=>
(2a+b)*a=(a+b)*(a+b)
<=>
a(2a+b)-(a+b)^2=0
Prøv så selv at regne venstre side ud.
Svar #2
08. december 2007 af tuba88 (Slettet)
Mange tak for svaret
lige et spørgsmål til
Er a^2/b = a^2/b^2
lige et spørgsmål til
Er a^2/b = a^2/b^2
Skriv et svar til: Hjælp til forståelse af en omskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
