Matematik

okayyy!!!!

14. december 2007 af freak_haha (Slettet)
1+1 =3 ? what

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

x = y
-x2= -xy
x2 - y2 = x2 - xy
(x + y)(x - y) = x(x - y)
x + y = x
1 + 1 =2
2 = 1


Find selv fejlen... :P

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2007 af kleif

Øh hvad sker der lige #0 ?

#1
x*x = x^2 og ikke 2x ;)

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Ja self :) Kopierede bare, så blev den selvfølgelig ikke opløftet :s :D

Svar #4
14. december 2007 af freak_haha (Slettet)

#2 har bare hørt at 1+1 =3, ved det lyder skide mærkeligt hehe

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

#4 Self er 1 + 1 ikke lig 3. Men der kan meget nemt laves et bevis, med en fejl, der er meget svær at se...
Ligesom:

x = y
-x*x= -x*y
x*x - y*y = x*x - x*y
(x + y)(x - y) = x(x - y)
x + y = x
1 + 1 =2
2 = 1


Man dividerer dog med 0, hvilket man ikke må, idet x-y=0, da x=y.

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Se evt. http://formel.dk/den%20sjove/2=1.htm

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

formel.dk/den%20sjove/2=1.htm

Skriv et svar til: okayyy!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.