Matematik

idiot

14. december 2007 af freak_haha (Slettet)
hej, har har denne opgave for

idiot formlen= (cosv)^2 +(sinv)^2 =1 ,

men hvis fx. man har cos =-0,3 og vil finde sin hvordan gør man


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Så isolerer du sin(v) i ligningen, hvorefter du indsætter cos(v) = -0,3.

Svar #2
14. december 2007 af freak_haha (Slettet)

jah det har jeg også røvet men kan ikk finde ud af det, kan du isolere det for mig og vise frengangs moden ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Jo, det kan jeg vel godt:

cos²(v) + sin²(v) = 1 =>
sin²(v) = 1 - cos²(v) =>
sin(v) = +/-(1 - cos²(v))^(1/2)

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2007 af mathon

(sinv)^2 = 1-(cosv)^2 = 1-(-0,3)^2....

Svar #5
14. december 2007 af freak_haha (Slettet)

#3 skal man ikk bruge kvadrat rod når man skal fjerne i anden ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. december 2007 af -Zeta- (Slettet)

#5.
x^(1/2) er det samme som kvadratrod.

Svar #7
14. december 2007 af freak_haha (Slettet)

tak forhjælpen alle sammen

Skriv et svar til: idiot

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.