Matematik

bakke :(

16. december 2007 af Heaton (Slettet)
Hvis en person kører op af en 87 meter høj bakke.
kan man så beregne det arbejde det kræver at komme op på toppen af bakken ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2007 af Peden (Slettet)

E_pot = m * g * h hvis du ikke har flere oplysninger end dem du har givet her.

Svar #2
16. december 2007 af Heaton (Slettet)

hvis vi fx siger:

M=50kg
H=87m
g=??

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2007 af dnadan (Slettet)

flyt dette til fysik forum, der får du garanteret mere hjælp...

Svar #4
16. december 2007 af Heaton (Slettet)

ok

Svar #5
16. december 2007 af Heaton (Slettet)

Men hvad er g =?

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. december 2007 af janko (Slettet)

9,82m/s^2

Svar #7
16. december 2007 af Heaton (Slettet)

E_pot = 50 * 9,82 * 87 = 42717 ???

Brugbart svar (0)

Svar #8
16. december 2007 af Danielras (Slettet)

ja

Brugbart svar (0)

Svar #9
16. december 2007 af Sherwood (Slettet)

#6 Forudsat at der ikke er anden modstand.

Svar #10
16. december 2007 af Heaton (Slettet)

tænker du på vind?

Brugbart svar (0)

Svar #11
16. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #12
16. december 2007 af Sherwood (Slettet)

#11 Se #3

Brugbart svar (0)

Svar #13
16. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Nå, okay. :) Så er jeg glad igen... :D

Brugbart svar (0)

Svar #14
17. december 2007 af Peden (Slettet)

#11:
Jeg vil på det kraftigste anmode dig om at holde en bedre tone i indlæggene.

Skriv et svar til: bakke :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.