Dansk

analyse af sætning

16. december 2007 af Lisa02 (Slettet)
Han slog sig

han = subjekt

slog = verbum

sig = adverbielled?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2007 af sally0 (Slettet)

jeg ville tro, at sig er genstandsled... Dvs. objekt.

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2007 af Deseado (Slettet)

Jeg vil også umiddelbart mene at det er genstandsled eller 'bolle med kryds i' (jeg kan ikke lige huske hvad det hedde :b)

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2007 af mathon

...omsagnsled til grundled

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2007 af janko (Slettet)

jeps. det er subjektsprædikat

Skriv et svar til: analyse af sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.