Matematik
tangenten
17. december 2007 af
becky17 (Slettet)
hej er der ikke nogen der kan hjælpe mig
hvordan opskriver man en ligning for tangenten t til grafen for f i punktet (-1;f(-1))=(-1;3)
hvordan opskriver man en ligning for tangenten t til grafen for f i punktet (-1;f(-1))=(-1;3)
Svar #1
17. december 2007 af Mikkat (Slettet)
Formlen er y = f(x0)+ f'(x0)*(x-x0) hvor x0 er -1 og f(x0) er 3 i dit tilfælde
Svar #2
17. december 2007 af dnadan (Slettet)
Hold nu op med at oprette flere indlæg om præcis det samme!!
Du har altså fået hjælp, aflæs fm(-1) og benyt formlen i #1!
Du har altså fået hjælp, aflæs fm(-1) og benyt formlen i #1!
Skriv et svar til: tangenten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
