Matematik

KVADRATSÆTNINGER

17. december 2007 af Mamey (Slettet)
jeg har vanskeligheder med nogle af opgaver, som jeg håber i kan hjælpe mig med
1) (x-2)^2+(x+3)(x-3)
2) 3(x+2)^2-2(x-1)(x+1)

håber der nogen der vil svare på det :D

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2007 af Danielras (Slettet)

(a - b)^2 = a^2 + b^2 - 2ab
(a+b)(a-b) = a^2 - b^2

Brugbart svar (1)

Svar #2
17. december 2007 af t00hey (Slettet)

skal du gange ud eller forkorte udtrykkende... eller...?

Svar #3
17. december 2007 af Mamey (Slettet)

jeg skal reducere udtrykkende

Svar #4
17. december 2007 af Mamey (Slettet)

tak skal d have toohey

Brugbart svar (1)

Svar #5
17. december 2007 af Sherwood (Slettet)

#2 De skal nok begge dele. Men #1 har fortalt, hvordan begge opgaver skal regnes, kan jeg se.

Brugbart svar (1)

Svar #6
17. december 2007 af dnadan (Slettet)

og lige den sidste:
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab (den skal bruges i nummmer to)

Skriv et svar til: KVADRATSÆTNINGER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.