Tysk

Rettelse ``Tysk``

18. december 2007 af nunu1989 (Slettet)
HEj.. Er der nogen, der gider kigger på min oversættelse?

1) Han lod sit hår farve rødt.

Er lässt sein Haar rot färben.

2) Om lørdagen sover de længe.

Um den Samstag schlafen sie lange danach.

3) De har mødt eb ræv i skoven.

4) Månen skinnede hvidt over landskabet. Der Mond

scheinte weiss uber die Landschaft.

5) Paula overdriver altid i sine historier. Paula

Übertreibung immer in ihre Geschichte.

6) Titanic er sunket i 1912. Titanic

7)3 millioner flygtede fra DDR. 3 Millionen flüchten aus der DDR.

8) Du hælder altid for meget cola i glasset. Du neigt immer for meget Cola in das Glas.

9) De havde spist, da jeg kom. Sie habten essten, als ich komme

10) Fordi de flyttede, blev lejligheden tom.Weil sie flüchten, die Wohnung leer bleibt.

11) Tenneisspilleren slår bloden i nettet. Der Tennisspieler schlagt der Ball in dan Netz.

12) Bilen drejede(=bøjede) om hjørnet. Das Auto um die Ecke biegen.

13) Jeg har glemt nøglen i bilen. Ich habe vergesse der Schlüssel in das Auto.

14) Giver du mig snart min bog? Geber du mich bald mein Buch

15) Hvorfor har I taget hans plads? worum habt ihre nehmt sein Platz.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2007 af OnlyMe07 (Slettet)

1) Han LOD sitzen hår farve rødt.

Er lässt seine Haare rot färben.

2) Om lørdagen sover en længe.

Zu den Samstag Schlaf für lange danach.

3) De Harmonisierung mødt eb. ræv ich skoven.

4) Månen skinnede hvidt über landskabet. Der Mond

Scheinte kennt die Landschaft.

5) Paula overdriver altid ich Sinus historier. Paula

Übertreibung immer in ihrer Geschichte.

6) Titanic er sunket ich 1912. Titanic

7) 3 millioner flygtede fra DDR. 3 Millionen Flucht aus der DDR.

8) Sie hælder altid für meget Cola ich glasset. Sie neigt immer für meget Cola im Glas.

9) De havde spist da jeg kom. Sie habten essten, wenn ich komme

10) Fordi en flyttede, blev lejligheden tom.Weil sie fliehen die Wohnung leer.

11) Tenneisspilleren slår dumm ich nettet. Der Tennisspieler ist der Billigung der Ball im Netz Dan.

12) Bilen drejede (= bøjede) om hjørnet. Das Auto um die Ecke biegen.

13) Jeg Harmonisierung glemt nøglen ich bilen. Ich habe die Schlüssel im Auto.

14) Giver mig du snart Min. Moor? Geber Sie mir bald mein Buch

15) Hvorfor Harmonisierung ich taget hans-martin.uehlinger plads? Was haben sie sich seinen Platz.

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2007 af danielruhmann (Slettet)

OnlyMe07

versuchst du einfach, die anderen zu verarschen? die korrekturen, die du den benutzern gibst, sind noch schlechter als die ursprünglichen aufgaben.

Svar #3
18. december 2007 af nunu1989 (Slettet)

jeg forstår ikke #2

Svar #4
18. december 2007 af nunu1989 (Slettet)

Mener han, at det Onlyme07 har lavet er forkerte??

Brugbart svar (1)

Svar #5
18. december 2007 af Molle (Slettet)

Ja, han mener, at Onlyme07's rettelser er dårligere end den oprindelige opgave.

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. december 2007 af danielruhmann (Slettet)

Ja, jeg burde nok have skrevet pä dansk... her har du en rettelse:

1) Han lod sit hår farve rødt.
Er ließ sein Haar rot färben.

2) Om lørdagen sover de længe.
Samstags schlafen sie lange.

3) De har mødt eb ræv i skoven.
Sie begegneten einem Fuchs im Wald.

4) Månen skinnede hvidt over landskabet.
Der Mond brachte einen hellen Schimmer uber die Landschaft.

5) Paula overdriver altid i sine historier.
Paula übertreibt immer in ihren Geschichten.

6) Titanic er sunket i 1912.
Titanic ist 1912 gesunken.

7) 3 millioner flygtede fra DDR.
3 Millionen Menschen flüchteten aus der DDR.

8) Du hælder altid for meget cola i glasset.
Du schenkst immer zu viel Cola ins Glas.

9) De havde spist, da jeg kom.
Sie hatten gegessen, als ich kam

10) Fordi de flyttede, blev lejligheden tom.
Weil sie umzogen, wurde die Wohnung leer.

11) Tenneisspilleren slår bloden i nettet.
Der Tennisspieler schlägt den Ball ins Netz.

12) Bilen drejede(=bøjede) om hjørnet.
Das Auto biegt um die Ecke

13) Jeg har glemt nøglen i bilen.
Ich habe den Schlüssel im Auto vergessen.

14) Giver du mig snart min bog?
Gebst du mir bald mein Buch?

15) Hvorfor har I taget hans plads?
Warum habt ihr seinen Platz genommen.

Svar #7
19. december 2007 af nunu1989 (Slettet)

mange tak danielruhmann

Skriv et svar til: Rettelse ``Tysk``

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.