Matematik
Differentialligning HASTER!!
18. december 2007 af
Rydbirk (Slettet)
Jf. https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=442128
C = 0,0067 og g = 9,82
A er vel 0 ?!?!
HJÆLP: Hvorfor er funktionen aftagende ??? Den burde være voksende!
Det er en SRP til torsdag :(
C = 0,0067 og g = 9,82
A er vel 0 ?!?!
HJÆLP: Hvorfor er funktionen aftagende ??? Den burde være voksende!
Det er en SRP til torsdag :(
Svar #1
18. december 2007 af JesperJuul (Slettet)
Der er omkring en milliard formler i det link, du kunne ikke lige skrive den du hentyder til her ind? Gør det en del nemmere for folk, der gerne vil hjælpe...
Svar #2
18. december 2007 af Rydbirk (Slettet)
Her er den. Sorry, gik bare lige i panik. Ikke fordi jeg ikke stadig er det, eftersom jeg ikke forstår, hvorfor det forbandede lort nu ikke virker, men.. :)
Svar #3
18. december 2007 af Rydbirk (Slettet)
Altså, vha. separation har jeg nu fået v(t), men prøv evt. selv at indtaste nogle tal .. Den er aftagende, hvilket ikke ligefrem er super når vi snakker om en hastighedsfunktion
Skriv et svar til: Differentialligning HASTER!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
