Matematik
differenciering af sqrt(x^2+4)
19. december 2007 af
grisehønen (Slettet)
Hvis man skal differenciere (x^2+4)^0.5, hvad gør man så?
Helst gerne en forklaring, så jeg kan bruge den til alle (x^a+b)^c :)
Helst gerne en forklaring, så jeg kan bruge den til alle (x^a+b)^c :)
Svar #2
19. december 2007 af Duffy
((x^a+b)^c)' = ((y)^c)'*(x^a+b)' = c*(y)^(c-1))*(ax^(a-1)) =
c*(x^a+b)^(c-1))*(ax^(a-1))
c*(x^a+b)^(c-1))*(ax^(a-1))
Svar #3
19. december 2007 af grisehønen (Slettet)
Tak for det lynhurtige svar. Jeg vender lige tilbage, hvis jeg løber ind i problemer (:
Svar #4
19. december 2007 af grisehønen (Slettet)
((x^a+b)^c)' = ((y)^c)'*(x^a+b)'
går vel ud fra at
((y)^c)'*((y)^(1/c))' = y'
Hvordan kan man finde ud af det?
går vel ud fra at
((y)^c)'*((y)^(1/c))' = y'
Hvordan kan man finde ud af det?
Skriv et svar til: differenciering af sqrt(x^2+4)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
