Matematik
polynomier!
28. december 2007 af
E=m*c^2 (Slettet)
Hej!
Er der nogen der ved hvordan man kan løse følgende:
Find polynomier f(x) og g(x) i Q så
1 = (x^2 + 1)*f(x) + (x^3 + 1)*g(x)
Er der nogen der ved hvordan man kan løse følgende:
Find polynomier f(x) og g(x) i Q så
1 = (x^2 + 1)*f(x) + (x^3 + 1)*g(x)
Svar #2
28. december 2007 af ibibib (Slettet)
Du kan prøve med
f(x) = ax²+bx+c
og
g(x) = dx+e.
Det giver en håndfuld ligninger.
f(x) = ax²+bx+c
og
g(x) = dx+e.
Det giver en håndfuld ligninger.
Skriv et svar til: polynomier!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
