Matematik
Indsættelsesopgave
29. december 2007 af
susanne_c (Slettet)
Hej, her er en simpel indsættelsesopgave jeg godt kunne tænke mig at se hvordan I regner manuelt:
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=87537
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=87537
Svar #1
30. december 2007 af dnadan (Slettet)
Hvad vil du liiiiige bruge det til?
I øvrigt er der en fejl, dx er under kvadratroden, hvilket den naturligvis ikke skal være.
I øvrigt er der en fejl, dx er under kvadratroden, hvilket den naturligvis ikke skal være.
Svar #2
30. december 2007 af susanne_c (Slettet)
Min fejl, her er rettelsen:
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=87541
Men jeg vil nu stadig se et eksempel på hvordan det kunne løses i hånden.
Hvis du kan så lad mig se..
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=87541
Men jeg vil nu stadig se et eksempel på hvordan det kunne løses i hånden.
Hvis du kan så lad mig se..
Svar #4
30. december 2007 af sigmund (Slettet)
f(x) = x^(1/2). Så er f'(x) = (1/2)*x^(-1/2) og [f'(x)]^2 = (1/4)*x^(-1). Nu skal vi så beregne integralet

Dette vil jeg ikke gøre for dig. Forsøg dig med substitution, og spørg igen, hvis du går i stå.
Dette vil jeg ikke gøre for dig. Forsøg dig med substitution, og spørg igen, hvis du går i stå.
Skriv et svar til: Indsættelsesopgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
