Matematik
ligning for ellipse
07. januar 2008 af
masmat (Slettet)
hej har et hurtigt spørgsmål
Man må gerne flytte 64 over på den anden side i den her ligning 9x^2 -36+4y^2 -32y+64=0 ik??? det handler om at få den til at ligne ligningen med (x-x0)/a^2 osv.
Man må gerne flytte 64 over på den anden side i den her ligning 9x^2 -36+4y^2 -32y+64=0 ik??? det handler om at få den til at ligne ligningen med (x-x0)/a^2 osv.
Svar #1
07. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)
Ja, du må gerne trække 64 fra på begge sider. Så kommer din ligning til at se sådan her ud:
9x^2 -36+4y^2 -32y=-64
9x^2 -36+4y^2 -32y=-64
Skriv et svar til: ligning for ellipse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
