Matematik
*hjælp*
07. januar 2008 af
jwan20 (Slettet)
(a+b)^2-a(a+2b)
Svar #2
07. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
Meget ringe titel på indlægget. Skriv nu noget sigende!
(a+b)^2-a(a+2b)
=
a^2+b^2+2ab-(a^2+2ab)
=
a^2+b^2+2ab-a^2-2ab
=
b^2
(a+b)^2-a(a+2b)
=
a^2+b^2+2ab-(a^2+2ab)
=
a^2+b^2+2ab-a^2-2ab
=
b^2
Skriv et svar til: *hjælp*
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
