Spansk
Førnutid, kan I finde nogle fejl?
07. januar 2008 af
miinnaxd (Slettet)
1 Hvor har du været på ferie?
¿Dónde has estado de vacaciones?
2 Hvad har du lavet?
¿Qué has hacido?
3 Har du haft det godt?
¿Has estado bien?
4 Hvor lang tid har du været i Caribien?
¿Qué largo tiempo has estado en el Caribe?
5 Hvem har du været sammen med? =(med hvem har du været?)
¿Con quiénes has estado?
5 Hvad har I lavet i tirsdags?
¿Cómo habéis hacido el martes?
6 Hvad skal du lave i weekenden?
¿Qué has hacido el fin de semana?
7 På lørdag skal jeg rejse til London?
¿El sábado he ido a Londres?
8 Hvordan har du haft det?
¿Cómo has estado?
9 Det har været fantastisk.
¿Ha sido fantástico.
10 Hvor skal vi stige af (=hvor stiger vi af)?
¿Dónde debemos?
11 Er du sulten?
¿Tienes hombre?
12 Nej, men jeg vil drikke noget.
No, pero he tomido algo.
13 Undskyld, ved De om der er et apotek i nærheden?
¿Perdone, sabe usted si hay un farmacia cerca?
14 Nej, jeg er ikke herfra?
¿No, no soy de aqui?
15 Ved du, hvornår det er min fødselsdag?
¿Sabes, cuando es mi cumpleaños?
16 Den 29. januar, ikke?
El veintinueve de enero, ¿Verdad?
Håber nogen vil hjælpe;)
1 Hvor har du været på ferie?
¿Dónde has estado de vacaciones?
2 Hvad har du lavet?
¿Qué has hacido?
3 Har du haft det godt?
¿Has estado bien?
4 Hvor lang tid har du været i Caribien?
¿Qué largo tiempo has estado en el Caribe?
5 Hvem har du været sammen med? =(med hvem har du været?)
¿Con quiénes has estado?
5 Hvad har I lavet i tirsdags?
¿Cómo habéis hacido el martes?
6 Hvad skal du lave i weekenden?
¿Qué has hacido el fin de semana?
7 På lørdag skal jeg rejse til London?
¿El sábado he ido a Londres?
8 Hvordan har du haft det?
¿Cómo has estado?
9 Det har været fantastisk.
¿Ha sido fantástico.
10 Hvor skal vi stige af (=hvor stiger vi af)?
¿Dónde debemos?
11 Er du sulten?
¿Tienes hombre?
12 Nej, men jeg vil drikke noget.
No, pero he tomido algo.
13 Undskyld, ved De om der er et apotek i nærheden?
¿Perdone, sabe usted si hay un farmacia cerca?
14 Nej, jeg er ikke herfra?
¿No, no soy de aqui?
15 Ved du, hvornår det er min fødselsdag?
¿Sabes, cuando es mi cumpleaños?
16 Den 29. januar, ikke?
El veintinueve de enero, ¿Verdad?
Håber nogen vil hjælpe;)
Skriv et svar til: Førnutid, kan I finde nogle fejl?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
