Matematik
Hjælp!
09. januar 2008 af
Yasin14 (Slettet)
Kan ikke finde ud af resultaten til disse her!.
2(x + 2y - 20) +4(3x + y + 15) =
5x(a - b + 4c) - 3x(2a - 4b - 5c) =
(-4)(-2-4)-12 =
x - 5(2x -4(x + 6)) =
10 - 5x = 14 + (4 - x) x=
2(x + 2y - 20) +4(3x + y + 15) =
5x(a - b + 4c) - 3x(2a - 4b - 5c) =
(-4)(-2-4)-12 =
x - 5(2x -4(x + 6)) =
10 - 5x = 14 + (4 - x) x=
Svar #2
09. januar 2008 af dnadan (Slettet)
gang ind i parenteserne og reducer mest muligt.
a(b+c)=a*b+a*c
a(b+c)=a*b+a*c
Svar #3
09. januar 2008 af Yasin14 (Slettet)
Jamen det med a-b-c kan jeg ikke finde ud af, de andre ligninger har jeg lavet, men de her kan jeg slet ikke finde ud af, kan i ikke hjælpe med det?.
Svar #4
09. januar 2008 af sigmund (Slettet)
Well, lad mig hjælpe dig lidt hen ad vejen:
5x(a - b + 4c) - 3x(2a - 4b - 5c); gang ind i parentesen:
5x*a - 5x*b + 5x*4c - 3x*2a + 3x*4b + 3x*5c = 5x*a - 5*x*b + 20x*c - 6x*a + 12x*b + 15x*c.
Resten af dette regnestykke klarer du selv.
5x(a - b + 4c) - 3x(2a - 4b - 5c); gang ind i parentesen:
5x*a - 5x*b + 5x*4c - 3x*2a + 3x*4b + 3x*5c = 5x*a - 5*x*b + 20x*c - 6x*a + 12x*b + 15x*c.
Resten af dette regnestykke klarer du selv.
Skriv et svar til: Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
