Matematik

rente regning

10. januar 2008 af freak_haha (Slettet)
hej er der nogen der kan omskrive denne formel så Ko findes

den hedder Kn=Ko*(1+r)^n,

jeg håber at i kan forklarer hvordan i gør og i tager mellem regningerne med, fordi så vil det være nemmere for mig at forstå....

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2008 af Danielras (Slettet)

Divider med (1+r)^n på begge sider så har du den.

Svar #2
10. januar 2008 af freak_haha (Slettet)

det kna jeg ikk finde ud af, vil du ikk vise hvordan mna gør

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2008 af Danielras (Slettet)

Det er ikke anderledes end hvis der stod:

y = a*x

Så er

a = y/x da vi dividerer med x på begge sider.

Kn=Ko*(1+r)^n
Kn/(1+r)^n = Ko*(1+r)^n/(1+r)^n
Kn/(1+r)^n = Ko * 1
Kn/(1+r)^n = Ko

Svar #4
10. januar 2008 af freak_haha (Slettet)

men problemet er, at i bogen står der Ko=Kn(1+r)^-n???

Svar #5
10. januar 2008 af freak_haha (Slettet)

den hedder tilbage skrivnings formlen

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)

Det er det samme.

Ko=Kn/(1+r)^n=Kn(1+r)^-n

da 1/(1+r)^n=(1+r)^-n

Svar #7
10. januar 2008 af freak_haha (Slettet)

#6 tak for hjælpen

Skriv et svar til: rente regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.