Andre fag
analyse af en lille sætning
11. januar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
I sætningen: "Hvad laver I her?"
laver = verbet
I = subj.
hvad = objekt
her = adj.
- Har jeg ret?
laver = verbet
I = subj.
hvad = objekt
her = adj.
- Har jeg ret?
Svar #1
11. januar 2008 af danielruhmann (Slettet)
I = subjekt
laver = verbum
her = adverbium
hvad = interrogativt pronomen
laver = verbum
her = adverbium
hvad = interrogativt pronomen
Svar #2
12. januar 2008 af NuclearWarhead (Slettet)
Her = et adverbiuem. Adverbiet står adverbielt.
Hvad = Et interrogativt pronomen der står som objekt.
Hvad = Et interrogativt pronomen der står som objekt.
Skriv et svar til: analyse af en lille sætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
