Matematik
monotoniforhold
15. januar 2008 af
Cristiano90 (Slettet)
Hej.
har lidt problemer med denne her opgave:
den lyder sådan her:
en funktion g er bestemt ved g(x)=3x*e^x
grafen for g har en tangent t, der er parallel med tangenten til grafen for f i punktet p(-2,f(2))
b) bestem koordinatsættet til røringspunktet for t.
mange tak på forhånd
har lidt problemer med denne her opgave:
den lyder sådan her:
en funktion g er bestemt ved g(x)=3x*e^x
grafen for g har en tangent t, der er parallel med tangenten til grafen for f i punktet p(-2,f(2))
b) bestem koordinatsættet til røringspunktet for t.
mange tak på forhånd
Svar #1
15. januar 2008 af ibibib (Slettet)
1. Bestem f '(x).
2. Bestem f '(-2).
3. Bestem g '(x).
4. Løs ligningen f '(-2)=g '(x).
2. Bestem f '(-2).
3. Bestem g '(x).
4. Løs ligningen f '(-2)=g '(x).
Svar #2
15. januar 2008 af Cristiano90 (Slettet)
har fået tangentens ligning til at være y=-3x-8 men hvordan finder jeg røringspunktet
Skriv et svar til: monotoniforhold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
