Matematik
ANDENGRADSPOLYNOMIER
14. juli 2004 af
Lukas (Slettet)
Jeg har desperat brug for en opgave/fyldestgørende svar om andengradspolynomier. Dvs. noget skriftligt om beviset f(x) = ax^2 + bx + c = 0. skal bruge svaret senest i morgen.
Svar #1
14. juli 2004 af Samuel (Slettet)
Søg, og du skal finde: http://mathworld.wolfram.com/QuadraticEquation.html
Svar #2
15. juli 2004 af -1^(1/2) (Slettet)
Prøv dog selv at løse det Lukas. Så svært er det sgu ikke at bevise!
Hint: divider igennem med a. Smæk c/a over på den anden side. Lad x^2 + bx/a = (x + b/2a)^2 -b^2/(4a^2)...
Hint: divider igennem med a. Smæk c/a over på den anden side. Lad x^2 + bx/a = (x + b/2a)^2 -b^2/(4a^2)...
Skriv et svar til: ANDENGRADSPOLYNOMIER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
