Matematik
HASTER!!!
16. januar 2008 af
dalle-rumv (Slettet)
Hvordan reducere man følgende?
(x+h)^2 - 2^2 / h
x^2-4 / x-2
(x-3)^5 / (x-3)^3
x^2+t^2-2xt / (x-t)(x+t)
- På forhånd tak til dem som kan hjælpe!
(x+h)^2 - 2^2 / h
x^2-4 / x-2
(x-3)^5 / (x-3)^3
x^2+t^2-2xt / (x-t)(x+t)
- På forhånd tak til dem som kan hjælpe!
Svar #1
16. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Henvisning til dit forrige indlæg:
http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=455994
Kom dog med et bud først.
http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=455994
Kom dog med et bud først.
Svar #3
16. januar 2008 af dnadan (Slettet)
ta' hellere et kig på dine kvadratsætninger igen:
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
(a-b)^2=a^2+b^2-2ab
(a+b)(a-b)=a^2-b^2
samt potentensregnereglerne, som kan ses her:
http://peecee.dk/upload/view/91073
og prøv så igen, med alle mellemregninger tak.
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
(a-b)^2=a^2+b^2-2ab
(a+b)(a-b)=a^2-b^2
samt potentensregnereglerne, som kan ses her:
http://peecee.dk/upload/view/91073
og prøv så igen, med alle mellemregninger tak.
Skriv et svar til: HASTER!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
