Debat

Euler

17. januar 2008 af ¤Sofie¤ (Slettet)
Ville du hjælpe du hjælpe mig med opgaven ??
http://peecee.dk/upload/view/91235


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2008 af JacobJensen (Slettet)

Hvorfor skriver du ikke en privatbesked til ham i stedet for at oprette et indlæg ?

Svar #2
17. januar 2008 af ¤Sofie¤ (Slettet)

jamen jeg kan ikke ligesom ik' finde ham ?!

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2008 af dnadan (Slettet)

skriv en besked til ham, så skriver han måske, når han logger på.

At oprette et indlæg bare for at komme i kontakt med én enkelt person er jo tåbeligt.

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 Du kan da bare søge efter ham: https://www.studieportalen.dk/Klasser/

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2008 af stræber-pigen (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Medlemmer/Member.aspx?id=129200

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. januar 2008 af Euler (Slettet)

hvad vil du

Svar #7
20. januar 2008 af ¤Sofie¤ (Slettet)

Den er her:

"Findes grænseværdien for f(x,y)=(xy^2)/(x^2 + y^4) hvor x,y -> 0".

Svar #8
20. januar 2008 af ¤Sofie¤ (Slettet)

og findes grænseværdien for f(x,y)=(3yx^2)/(x^2 + y^2) hvor x,y -> 0

Brugbart svar (0)

Svar #9
20. januar 2008 af Euler (Slettet)

Den første findes ikke, mens den anden findes.

Betragt nu f(x,y)=(xy^2)/(x^2 + y^4) hvor x,y -> 0.
f(0,y)=0 og f(x,0)=0, og f(0,0)=0. Da f(y^2,y)=0,5 for x,y ->0. Det leder til forskellige grænseværdier, så den kan ikke eksistere.

Betragt afstanden |3yx^2 /(x^2+y^2) - 0| = |3yx^2 /(x^2+y^2)|
= 3|y|x^2 /(x^2+y^2). Da x^2 <= x^2+y^2, så x^2/(x^2+y^2) <=1.
Hermed er 0<= 2|y|x^2 /(x^2+y^2) <=3|y|.
lim(x,y->0) 0 = 0, og lim(x,y->0)3|y|->0 kan vi konkludere, at
lim(x,y->0) 3|y|x^2 /(x^2+y^2) = 0. Dermed eksisterer den.





Svar #10
20. januar 2008 af ¤Sofie¤ (Slettet)

Tak skal du ha' :-)

Brugbart svar (0)

Svar #11
09. december 2010 af malenesulst (Slettet)

nogen der kan hjælpe mig med min opgave ?? :O den skal afleveres i morgen, så det haster


Skriv et svar til: Euler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.