Matematik
Differential regning
22. januar 2008 af
I_C_U (Slettet)
Jeg søger hjælp til følgende opgave:
funktionen f er givet ved f(x)=x^3+kx-2x+5, hvor k er et reelt tal. Det oplyses at f har lokalt minimum i x=1
Bestem tallet k.
funktionen f er givet ved f(x)=x^3+kx-2x+5, hvor k er et reelt tal. Det oplyses at f har lokalt minimum i x=1
Bestem tallet k.
Skriv et svar til: Differential regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
