Matematik
Different
22. januar 2008 af
I_C_U (Slettet)
Jeg søger hjælp til følgende opgave:
En parabel har ligningen y=0,5x^2-0,5x-3 og en ret linje har ligningen y=1,5x+b
Bestem den værdi af b, hvor parablen og linjen har netop ét fælles punkt.
En parabel har ligningen y=0,5x^2-0,5x-3 og en ret linje har ligningen y=1,5x+b
Bestem den værdi af b, hvor parablen og linjen har netop ét fælles punkt.
Svar #1
22. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Diskriminanten d=b^2-4ac skal være 0 for ligningen.
0,5x^2-0,5x-3 = 1,5x+b
0,5x^2-0,5x-3 = 1,5x+b
Skriv et svar til: Different
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
