Matematik
Haster!
23. januar 2008 af
tbh (Slettet)
Jeg skal finde stamfunktionen til f (x) = 2x-3, hvordan gør jeg det?
- Bestemt derefter den stamfunkrion, F, for hvilken der gælder F(1) = 4!
Forstår absolut intet af det..
- Bestemt derefter den stamfunkrion, F, for hvilken der gælder F(1) = 4!
Forstår absolut intet af det..
Svar #1
23. januar 2008 af peberdelfinen (Slettet)
Først integrerer du f(x) (altså du finder den funktion, hvis afledte er f(x)) og smækker en konstant, c, på.
Herefter kan du indsætte dit punkt (1,4) og isolere c, hvilket giver dig den stamfunktion, der går gennem punktet.
Herefter kan du indsætte dit punkt (1,4) og isolere c, hvilket giver dig den stamfunktion, der går gennem punktet.
Svar #2
23. januar 2008 af Suzan3 (Slettet)
Stamfunktionen F er det tal du skal differnetiere for at du får f(x)
Når du skal differentiere ved du jo at f(x)=x^2 dirrentieres til f'(x)=2x
Og det er samme måde du bruger til at finde stamfunktionen. Du går bare den modsatte vej i stedet for.
Når du skal differentiere ved du jo at f(x)=x^2 dirrentieres til f'(x)=2x
Og det er samme måde du bruger til at finde stamfunktionen. Du går bare den modsatte vej i stedet for.
Svar #3
24. januar 2008 af MuhammedAbdul (Slettet)
Først skal du indsætte dit punkt (1,4) og isolere c, hvilket giver dig den stamfunktion, der går gennem punktet.
FUFUF
FUFUF
Skriv et svar til: Haster!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
