Matematik

differentialligning

24. januar 2008 af Dhill (Slettet)
nogen der vil hjælpe med opgaven:

Gør rede for, at funktionen f(x)=(1/4)*(x^3)+(x^-1) er en løsning til differentialligningen
(dy/dx)+yx^-1=x^2.

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2008 af mathon

differentier f(x)=(1/4)*(x^3)+(x^-1) og se om den matcher (dy/dx)+yx^-1=x^2.

Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.