Matematik
hjælp tak
25. januar 2008 af
jwan20 (Slettet)
jeg har denne her sætning som der er blevet regnet ud fra matematik bogen. men ikke helt forstå hvordan de er nået frem til det resultat
0=13^2-9^2+c^2-26*c*cos29 <==> c^2-22,7401c+88=0
denne andengradsligning i c har løsningerne
c=17,79 og c=4,95
hvordan det?????
håber der er nogen der kan hjælpe
0=13^2-9^2+c^2-26*c*cos29 <==> c^2-22,7401c+88=0
denne andengradsligning i c har løsningerne
c=17,79 og c=4,95
hvordan det?????
håber der er nogen der kan hjælpe
Svar #2
25. januar 2008 af Mestertyv (Slettet)
En ordnet andengrads ligning som den du har der, skrives på formen:
ax^2 + bx + c = 0
Løsningen af en andensgradsligning kan findes ved at sætte konstanterne a,b og c ind i nedenstående formel:
x = (-b +- sqrt(b^2 - 4ac))/(2a)
Hjalp det?
ax^2 + bx + c = 0
Løsningen af en andensgradsligning kan findes ved at sætte konstanterne a,b og c ind i nedenstående formel:
x = (-b +- sqrt(b^2 - 4ac))/(2a)
Hjalp det?
Skriv et svar til: hjælp tak
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
