Matematik
Aflæsning
27. januar 2008 af
MP7 (Slettet)
Jeg har en graf for funktionen f, hvor jeg skal svare på følgende:
1) Bestem ved aflæsning det tal x, for hvilket f’(x) = 0.
2) Bestem ved aflæsning det tal x, for hvilket f’(x) = 1.
3) Bestem ved aflæsning den hastighed, som vandoverfladens højde stiger med, når t = 5.
Hvordan gribes disse an? Skal jeg tegne en tangent?
Jeg har en graf for funktionen f, hvor jeg skal svare på følgende:
1) Bestem ved aflæsning det tal x, for hvilket f’(x) = 0.
2) Bestem ved aflæsning det tal x, for hvilket f’(x) = 1.
3) Bestem ved aflæsning den hastighed, som vandoverfladens højde stiger med, når t = 5.
Hvordan gribes disse an? Skal jeg tegne en tangent?
Svar #1
27. januar 2008 af ibibib (Slettet)
f '(x) er tangentens hældning.
1) Bestem de tal, hvor tangenten er vandret.
2) Bestem de tal, hvor tangenten har hældningen 1.
3) Hvad pokker er t? Er der forskel på x og på t?
1) Bestem de tal, hvor tangenten er vandret.
2) Bestem de tal, hvor tangenten har hældningen 1.
3) Hvad pokker er t? Er der forskel på x og på t?
Skriv et svar til: Aflæsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
