Matematik
diff
27. januar 2008 af
Nineb (Slettet)
Er på bar bund i den her opg:
Om en bestemt løsning til differentialligningen dy/dx = (x+1)(y-1), x tilhører R og y>1, oplyses at grafen forløber i området Rx)1,uendelig(.
a)Bestem ekstremumssted og monotoniforhold for denne løsning til differentialligningen
Om en bestemt løsning til differentialligningen dy/dx = (x+1)(y-1), x tilhører R og y>1, oplyses at grafen forløber i området Rx)1,uendelig(.
a)Bestem ekstremumssted og monotoniforhold for denne løsning til differentialligningen
Svar #1
27. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Idet y>1
så fås det at:
(x+1)*(+), hvor + er noget positivt.
For hvilke værdier af x er dy/dx=0? dy/dx>0, dy/dx<0?
så fås det at:
(x+1)*(+), hvor + er noget positivt.
For hvilke værdier af x er dy/dx=0? dy/dx>0, dy/dx<0?
Svar #2
27. januar 2008 af Nineb (Slettet)
okay, forstår det nu men hvordan kan man skrive det hele op i nogle udregninger osv.
ka du hjælp med det?
ka du hjælp med det?
Svar #3
27. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Udregninger ville nok være at finde ud af, hvornår x+1=0, x+1>0, x+1<0
Skriv et svar til: diff
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
