Matematik

Bevis for potensfunktion

28. januar 2008 af cepta (Slettet)
Er der nogen der kan forklare mig hvad der sker i beviset, trin for trin. og overordnet. ???

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2008 af dnadan (Slettet)

Hvad er det, som du skal bevise?

Svar #2
28. januar 2008 af cepta (Slettet)

beviset for en potensfunktion.






Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2008 af mathon

t = a^n*a^p

log(t) = log(a^n*a^p) = log(a^n)+log(a^p) = n*log(a)+p*log(a) = (n+p)log(a)

log(t) = log(a^(n+p))

t = a^n*a^p = a^(n+p)

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2008 af mathon

t = (a^n)^p

log(t) = log((a^n)^p) = p*log(a^n) = p*n*log(a) = log(a^(n*p))

t = (a^n)^p = log(a^(n*p))

Skriv et svar til: Bevis for potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.