Debat

GÅDE..

28. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)
Der er en bus, i den bus sidder der 7 børn, som hver i sær, har 7 rygsække, hvor der i hver rygsæk er syv katte, der hver i sær har 7 killinger..

Hvor mange ben er der i bussen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

Haha..

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=461506

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

Minder en del om hinanden..

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

7*2 =
7*7*7*4 =
7*7*7*7*4 =

Skulle jeg mene..

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 Det er også den samme opgave. Jeg prøvede koden på denne, og den virkede.

Svar #5
28. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)

:)

Svar #6
28. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)

2 2 2 = 10
3 3 3 = 10
4 4 4 = 10
5 5 5 = 10
6 6 6 = 10
7 7 7 = 10
8 8 8 = 10
9 9 9 = 10

Der mangler nogle tegn..

Det er tilladt at bruge + , - , / , * , potens , kvadratrod osv..

De kan alle løses ;)
Den er IKKE hjemmelavet, men da meget sjov..

Svar #7
28. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)

#6
De kan IKKE løses alle sammen**
Hov.

Brugbart svar (0)

Svar #8
28. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

Alle potenser, alle kvadratrødder?

Svar #9
28. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)

#8
Hvad mener du?

Brugbart svar (0)

Svar #10
28. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

Må jeg godt sige: 2^3 + 2 - 2, f.eks.? Selvom det ikke giver det rigtige..

Svar #11
28. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)

Ja ja, det må du da..

Du må bare ikke sætte ekstra "led" på ;) .

Brugbart svar (0)

Svar #12
28. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

(3^3 + 3) / 3 - Dur den så f.eks.? :)

Svar #13
28. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)

I følge min lommeregner gør den.. Det er dog ikke HELT det, der står i facitlisten.. :)

Brugbart svar (0)

Svar #14
28. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

Hvad står der, hvis man må være så nysgerrig?

Svar #15
28. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)

(3^2+3)/3

Brugbart svar (0)

Svar #16
28. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

.. Det giver 4?

Brugbart svar (0)

Svar #17
28. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

(3^2+3)/3 er ikke lig med 10!

Brugbart svar (0)

Svar #18
28. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

Så er der selvfølgelig også efterligningen af 3'eren:

(9^1,5 + sqrt(9)) / sqrt(9)

Brugbart svar (0)

Svar #19
29. januar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)

Antal ben = 287???

Brugbart svar (0)

Svar #20
29. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

Way off...

Forrige 1 2 Næste

Der er 22 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.