Matematik
diff
29. januar 2008 af
Nineb (Slettet)
Hey, er gået lidt i stå med denne her opg
den lyder sådan her:
Om en bestemt løsning til
differentialligningen dy/dx = (x+1)(y-1), x tilhører R og y>1, oplyses at grafen forløber i området Rx)1,uendelig(.
Bestem ekstremumssted og monotoniforhold for denne løsning til differentialligningen
P.S opgaven er UDEN hjælpemidler
jeg har fundet ud af dette her indtil videre:
idet y>1 så fåes det at i et ekstremumssted er dy/dx=0
og at (x+1)(y-1) skal give nul, så man skal finde fortegnene for dem.
den lyder sådan her:
Om en bestemt løsning til
differentialligningen dy/dx = (x+1)(y-1), x tilhører R og y>1, oplyses at grafen forløber i området Rx)1,uendelig(.
Bestem ekstremumssted og monotoniforhold for denne løsning til differentialligningen
P.S opgaven er UDEN hjælpemidler
jeg har fundet ud af dette her indtil videre:
idet y>1 så fåes det at i et ekstremumssted er dy/dx=0
og at (x+1)(y-1) skal give nul, så man skal finde fortegnene for dem.
Skriv et svar til: diff
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
