Debat
TOPPMATH
29. januar 2008 af
Juliane2 (Slettet)
Hej.
pleaseeee hjælp mig hurtigt.
jeg har brug for en andengradslining, som kun har en løsning.
jeg skal bruge det, som eksempel i en rapport
andd i Have no idea.
DET SKAL HELST VÆRE NUUU OM LIDT.
TAKKK :-) undskyld.
pleaseeee hjælp mig hurtigt.
jeg har brug for en andengradslining, som kun har en løsning.
jeg skal bruge det, som eksempel i en rapport
andd i Have no idea.
DET SKAL HELST VÆRE NUUU OM LIDT.
TAKKK :-) undskyld.
Svar #3
30. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Selvom dette er i det forkerte forum.
Så udnyt at for d=0 har andengradsligningen en løsning.
fx.
0=x^2-4x+4
Så udnyt at for d=0 har andengradsligningen en løsning.
fx.
0=x^2-4x+4
Skriv et svar til: TOPPMATH
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
