Matematik
vektorregning
29. januar 2008 af
Oziriz (Slettet)
En sidste opgave som jeg ikke forstå!
Om to egentlige vektorer a og b oplyses at
|a| = 3
(b-a)*(a+2b) = 72
a*b = -9
bestem |b| og vinklen mellem a og b.
Om to egentlige vektorer a og b oplyses at
|a| = 3
(b-a)*(a+2b) = 72
a*b = -9
bestem |b| og vinklen mellem a og b.
Svar #1
29. januar 2008 af peter lind
Gang ud i den anden ligning. Der vil nu komme led på venstre side der indeholder a^2 =|a|^2, b^2=|b|^2 og a*b. Det eneste du ikke kender er |b|^2.
Dernæst kan vinklen mellem vektorerne v bestemmes af a*b =|a||b|cos(v)
Dernæst kan vinklen mellem vektorerne v bestemmes af a*b =|a||b|cos(v)
Skriv et svar til: vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
