Matematik

HASTER !

30. januar 2008 af luxuriiouz (Slettet)
Hej (:

jeg er ved at skrive en emneopgave om lineære funktioner, og jeg ved ikke rigtig hvad en fukntionsværdi er .
skal beskrive begrebet ..

håber der er en der vil hjælpe (:
hilsen camilla .

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2008 af Matkaj

Eks. f(x) = 2x + 3 er en lineær funktion.
f(3) = 2*3 + 3 = 9 er en funktionsværdi for x = 3.

Skriv et svar til: HASTER !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.