Matematik
Vektorfunktioner
02. februar 2008 af
DeutscherDäne (Slettet)
"Defination. Ved en vektorfunktion forstås en funktion
f: A --> V,
hvor A er en delmængde af R, og V er mængden af vektorer i planen"
Kan nogen uddybe dette for mig. Jeg forstår ikke
f: A --> V
f: A --> V,
hvor A er en delmængde af R, og V er mængden af vektorer i planen"
Kan nogen uddybe dette for mig. Jeg forstår ikke
f: A --> V
Svar #1
02. februar 2008 af Isomorphician
Det er f's afbildning af elementerne i A over i planen.
fx: f(x,y) = (x+y, y-4)
hvor f(1,2) er punktet:
(1+2, 2-4) = (1,-2)
Ved ikke om det hjalp...
fx: f(x,y) = (x+y, y-4)
hvor f(1,2) er punktet:
(1+2, 2-4) = (1,-2)
Ved ikke om det hjalp...
Skriv et svar til: Vektorfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
