Matematik
HJÆLP!
03. februar 2008 af
Amandadiam (Slettet)
14x-26y+13c)-(12x-27y+12c)-y
9x-(6x-7y)+(14x+9y)
9x-(6x-7y)+(14x+9y)
Svar #1
03. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Jeg går ud fra, at du skal reducere.
En plusparentes kan sættes uden videre.
a + (b + c) = a + b + c
En minusparentes hæves ved at skifte fortegn på alle led.
a - (b - c) = a – b + c
Når alle parenteser er hævet, kan du addere ledene med samme bogstav sammen.
Kom med et bud.
En plusparentes kan sættes uden videre.
a + (b + c) = a + b + c
En minusparentes hæves ved at skifte fortegn på alle led.
a - (b - c) = a – b + c
Når alle parenteser er hævet, kan du addere ledene med samme bogstav sammen.
Kom med et bud.
Svar #2
03. februar 2008 af Amandadiam (Slettet)
undskyld skrev forkert :)
mente .. (14x-26y+13c)-(12x-27y+12c)-y
mente .. (14x-26y+13c)-(12x-27y+12c)-y
Skriv et svar til: HJÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
