Matematik

Hjælp tak ;)

05. februar 2008 af Funkyknas (Slettet)
Hey, jeg mangler lidt hjælp, har mistet min lommeregner og skal lave det her til imorgen, så ville være en stor hjælp hvis nogen kunne hjælpe mig med det her:

1)
I trekant ABC er (B=143* siden b=38,97 og siden c=25,43.
Beregn de udkendte stykker i trekanten og trekantens areal?

2)
Skriv 4v5 som en pontens?

3)
Betragt den ekspontielle udvikling der har grundtal a=0,8 , og hvis graf går gennem punktet (6,25). Hvad er y når x=7? og når x=8? og når x=5?

Mange tak på forhånden!

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2008 af dnadan (Slettet)

1) Sinus relationen

2) menes der den 4.rod af 5? i så fald udnyt at:
n-te rod af a = a^(1/n)

3) Bestem forskriften for den eksponentielleudvikling(f(x)=b*a^x) (indsæt a og dit punkt for at finde b)
Herefter indsættes dine oplysninger for at beregne y.

Svar #2
05. februar 2008 af Funkyknas (Slettet)

Hehe det var stor hjælp, men har ikke en lommeregner:)!

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2008 af dnadan (Slettet)

#2 så må du vist hellere anskaffe dig en.

Svar #4
05. februar 2008 af Funkyknas (Slettet)

Ja, butikkerne har desværre lukket..

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. februar 2008 af dnadan (Slettet)

#4 Uden lommeregner kan 1) ikke laves.

2) og 3) kan godt.

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. februar 2008 af dnadan (Slettet)

#5 Skal dog lige siges, at 3) uden lommeregner ikke er helt let at regne helt igennem for at finde y-værdierne.

Svar #7
05. februar 2008 af Funkyknas (Slettet)

argh okej ..
Har fået fat i en lommeregner nu , så:D hehe
Men tak for hjælpen alligevel ;)

Skriv et svar til: Hjælp tak ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.