Matematik
Cosinus og sinus og alt det der :/
05. februar 2008 af
Timon5022 (Slettet)
hvis jeg har alle siderne i en trekant hvordan er det så lige at jeg finder en given vinkel?
Er det tan^(-1)(a/b) hvis jeg skal finde vinkel C fx?
Er det tan^(-1)(a/b) hvis jeg skal finde vinkel C fx?
Svar #4
05. februar 2008 af mathon
A = cos^-1[(b^2+c^2-a^2)/(2*b*c)]
B = cos^-1[(a^2+c^2-b^2)/(2*a*c)]
C = cos^-1[(a^2+b^2-c^2)/(2*a*b)]
B = cos^-1[(a^2+c^2-b^2)/(2*a*c)]
C = cos^-1[(a^2+b^2-c^2)/(2*a*b)]
Svar #7
05. februar 2008 af Timon5022 (Slettet)
Jeg har fået løst problemet tusind tak... Der var bare en mindre regnefejl ved udregning af sidernes længder, der gjorde at jeg ikke kunne få vinklen C til at give disse 90 grader som den skulle have.
Tak for hjælpen.
Tak for hjælpen.
Skriv et svar til: Cosinus og sinus og alt det der :/
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
