Matematik

f(x)=2*kvdr(x) ... Hvad er f'(x) ?

18. august 2004 af Bella (Slettet)
Hej!

Når jeg skal finde f'(x) af f(x)=2*kvdr(x) bliver den så f'(x)=2/(2*kvdr(x)) ??
Tak på forhånd!

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2004 af Lurch (Slettet)

ja.
2'erne går ud med hinanden så du får
f'(x)=1/kvdr(x)

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2004 af frodo (Slettet)

kunne ikke siges mere præcist..

Svar #3
18. august 2004 af Bella (Slettet)

Taktak :)

Skriv et svar til: f(x)=2*kvdr(x) ... Hvad er f'(x) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.