Matematik
forklaring
06. februar 2008 af
seriøs (Slettet)
Når samtaleforbruget stiger x = 150, vokser telefonregningen med y = 1,30 x 150 = 195 kr.
Hvor meget telefonregningen stiger ved et øget forbrug på 60 minutter.
Der står "stiger med et øget forbrug", skal jeg så plus det med 150? Eller erstate det så x = 60 ?
Hvor meget telefonregningen stiger ved et øget forbrug på 60 minutter.
Der står "stiger med et øget forbrug", skal jeg så plus det med 150? Eller erstate det så x = 60 ?
Svar #1
06. februar 2008 af tomlyn (Slettet)
Altså hvert minut koster 1,30? (det x du har i ligningen betyder det gange?, så skriv hellere *)
Hvis du har et forbrug på 150 minutter og øger forbruget med 60 minutter, så lægger du 60*1,30 til. Eller samlet 1,30*(150+60)=273
Hvis du har et forbrug på 150 minutter og øger forbruget med 60 minutter, så lægger du 60*1,30 til. Eller samlet 1,30*(150+60)=273
Skriv et svar til: forklaring
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
