Matematik
differentialkvotient
11. februar 2008 af
sivry (Slettet)
Hvordan finder man f'(2) uden brug af hjælpemidler?
f (x) = 3x² + 2 ln (x)
f (x) = 3x² + 2 ln (x)
Svar #1
11. februar 2008 af josemaria (Slettet)
du differenterer f(x)
.. og sætter 2 ind i x's plads i f'(x)
.. og sætter 2 ind i x's plads i f'(x)
Svar #3
11. februar 2008 af sivry (Slettet)
Skal lige have dette forklaret...
f'(2)=(3*2²)+(2*ln(2))
f'(2)=12+1,3863
f'(2)=13,3863
er det rigtigt?
f'(2)=(3*2²)+(2*ln(2))
f'(2)=12+1,3863
f'(2)=13,3863
er det rigtigt?
Skriv et svar til: differentialkvotient
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
