Matematik

diskriminanten

12. februar 2008 af rosiette (Slettet)
jeg skal beregne diskriminaten

har denne funktion ax^2 + 4x +2 = 0

d = b^2-4*a*c

er i tvivl om hvad man gør med de ax^2 hvordan man sætter det ind

d = 4^2 - 4 *ax^2* 2

eller?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2008 af dnadan (Slettet)

0=ax^2+bx+c

d beregnes som:
d=b^2-4*a*c

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

d=4^2-4*a*2

Svar #3
12. februar 2008 af rosiette (Slettet)

er a lig med 1 så? eller skal den findes ? ved at sætte d=0

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. februar 2008 af dnadan (Slettet)

#3 a=a(sammenlignet med den generelle form)

vi kender ikke til opgaven, så vi ved ikke, hvad du helt præcist skal

Svar #5
12. februar 2008 af rosiette (Slettet)

der står bestem diskriminanten og bagefter find a , så 2gradsligningen er lig 0, men jeg tænkte om man overhovedet kunne løse den diskriminat uden at vide hvad a er?

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. februar 2008 af dnadan (Slettet)

#5
Prøv at skrive opgaven ordret ned, der mangler nogle oplysninger.

Såfremt løsningerne ikke skal findes som funktion af a altså.

Svar #7
12. februar 2008 af rosiette (Slettet)

der er givet ligningen

ax^2+ 4x + 2= 0

bestem diskriminanten for denne andengradsligning
bestem tallet a, så andengradsligningen har netop en løsning

Brugbart svar (0)

Svar #8
12. februar 2008 af dnadan (Slettet)

diskrimanten ses i #2

a findes ved løsning af ligningen d=0

Svar #9
12. februar 2008 af rosiette (Slettet)

oki tak for hjælpen

Svar #10
12. februar 2008 af rosiette (Slettet)

fandt ud af det a er lig 2 så

Brugbart svar (0)

Svar #11
12. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

Min hovedregning siger, at det ser rigtigt nok ud.

Brugbart svar (0)

Svar #12
06. december 2008 af jann (Slettet)

Det giver 2!! :D:D:D:D:D::D


Skriv et svar til: diskriminanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.