Matematik
Redicerimg af logaritme
22. august 2004 af
Ole_chr (Slettet)
Hvordan reducerer jeg jeg følgende stykker, uden brug af lommeregner?
a) log2^7 + log3^7 - log6^3
b) log64 - 1/2log16 + 1/3log8 - log 5\\/(32) (den 5 rod)
c) ln(xe^2x) - ln(e^-2x / x) - 2lnx
d) logn\\/(x) + logn\\/(1/x)
a) log2^7 + log3^7 - log6^3
b) log64 - 1/2log16 + 1/3log8 - log 5\\/(32) (den 5 rod)
c) ln(xe^2x) - ln(e^-2x / x) - 2lnx
d) logn\\/(x) + logn\\/(1/x)
Svar #2
22. august 2004 af tante_toffee (Slettet)
regneregler:
log(a)+log(b) = log(a*b)
log(a)-log(b) = log(a/b)
log(a^b) = b*log(a)
det samme gælder for ln
log(a)+log(b) = log(a*b)
log(a)-log(b) = log(a/b)
log(a^b) = b*log(a)
det samme gælder for ln
Skriv et svar til: Redicerimg af logaritme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
