Matematik
Henfald
16. februar 2008 af
jublw (Slettet)
Hej,
Jeg har brug for lidt hjælp til følgende opgave:
Det radioaktive stof S-90 henfalder, så der efter 1 år er forsvundet 2,45% af stoffet. Et laboratorium indkøber 7g af stoffet i 2004
a) Bestem hvor mange gram der er tilbage efter 2 år
Hvordan løser jeg lige den? :D
På forhånd tak for hjælpen...
Jeg har brug for lidt hjælp til følgende opgave:
Det radioaktive stof S-90 henfalder, så der efter 1 år er forsvundet 2,45% af stoffet. Et laboratorium indkøber 7g af stoffet i 2004
a) Bestem hvor mange gram der er tilbage efter 2 år
Hvordan løser jeg lige den? :D
På forhånd tak for hjælpen...
Svar #3
16. februar 2008 af dnadan (Slettet)
#2
tænk på renteformlen:
Kn=K0*(1+r)^n, thi 'pengene' aftager, så er r=-0,0245
tænk på renteformlen:
Kn=K0*(1+r)^n, thi 'pengene' aftager, så er r=-0,0245
Skriv et svar til: Henfald
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
