Matematik
Hjælp
16. februar 2008 af
Janeerendarling (Slettet)
I et koordinatsystem i rummet er der givet et punkt P(1,-5,-2) og en vektor a=(3,-1,4)
Bestem en ligning for den plan, der indeholder punktet P og som har a som normalvektor?
Bestem en ligning for den plan, der indeholder punktet P og som har a som normalvektor?
Svar #1
16. februar 2008 af Mester_Bean (Slettet)
En plans ligning er givet ved
a(x-x_o=)+b(y-y_o)+c(z-z_0)=0
hvor n=(a,b,c) er planens normalvektor og P=(x_0,y_0,z_0) er et tilfældigt punkt i planen
Prøv så selv nu :)
a(x-x_o=)+b(y-y_o)+c(z-z_0)=0
hvor n=(a,b,c) er planens normalvektor og P=(x_0,y_0,z_0) er et tilfældigt punkt i planen
Prøv så selv nu :)
Svar #2
16. februar 2008 af Janeerendarling (Slettet)
okay.. ja, det har jeg fundet ud af.. men er ikke sikker på resultatet.. jeg får den til 3x-y+4z=0?
Skriv et svar til: Hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
