Engelsk
6 sætninger - lidt hjælp
17. februar 2008 af
Jesper* (Slettet)
Har lige en smule svært ved disse may,might, can osv.. evt. rettelse ?
Må/måtte, kan/kunne
Oversættelse af følgende sætninger:
A. Voksne må ikke komme på legepladsen.
B. Du må ikke plukke blomsterne i parken.
C. Journalisten må have misforstået det svar, han fik.
D. Må jeg låne din computer et øjeblik? - Ja, det må du godt, men du må ikke skifte disketten ud.
E. Jeg synes, du sagde, at man godt måtte bade i floden. Der står ellers på skiltet, at man ikke må.
F. Du må under ingen omstændigheder røre den stikkontakt. Den skal repareres og elektrikeren kan først komme i overmorgen.
Mit bud:
A. The adults (må) not come in the playground.
B. You (må) not pick the flowers in the park.
C. The journalist (må) have misunderstant this answer, he get.
D. Can I borrow your computer a one moment ? - Yes, You can, but you may not change the diskette out.
E. I think, you say, that if you (måtte) go bathing in the flood. There (står ellers) on the sign, that if you not can.
F. You might not touch the (stikkontakt). It (skal repareres) and the electrician can first come the day after tomorrow.
Må/måtte, kan/kunne
Oversættelse af følgende sætninger:
A. Voksne må ikke komme på legepladsen.
B. Du må ikke plukke blomsterne i parken.
C. Journalisten må have misforstået det svar, han fik.
D. Må jeg låne din computer et øjeblik? - Ja, det må du godt, men du må ikke skifte disketten ud.
E. Jeg synes, du sagde, at man godt måtte bade i floden. Der står ellers på skiltet, at man ikke må.
F. Du må under ingen omstændigheder røre den stikkontakt. Den skal repareres og elektrikeren kan først komme i overmorgen.
Mit bud:
A. The adults (må) not come in the playground.
B. You (må) not pick the flowers in the park.
C. The journalist (må) have misunderstant this answer, he get.
D. Can I borrow your computer a one moment ? - Yes, You can, but you may not change the diskette out.
E. I think, you say, that if you (måtte) go bathing in the flood. There (står ellers) on the sign, that if you not can.
F. You might not touch the (stikkontakt). It (skal repareres) and the electrician can first come the day after tomorrow.
Svar #1
17. februar 2008 af Da-ted (Slettet)
A) jeg ville bruge "may" eller are not allowed
b) May igen
c) Must have misunderstood the answer he received/got
d) a one moment = a moment? change the diskette out = swop/swap the diskette
e) I thought you said that you/one could bathe om the river. Conversely, the sign states that you may not. <-- Kan ikke lige finde på nogen bedre måde at skrive den sætning på men lyder ikke helt rigtig
f) May (socket outlet?). It needs repairs... the electrician can not come before...
b) May igen
c) Must have misunderstood the answer he received/got
d) a one moment = a moment? change the diskette out = swop/swap the diskette
e) I thought you said that you/one could bathe om the river. Conversely, the sign states that you may not. <-- Kan ikke lige finde på nogen bedre måde at skrive den sætning på men lyder ikke helt rigtig
f) May (socket outlet?). It needs repairs... the electrician can not come before...
Skriv et svar til: 6 sætninger - lidt hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
