Matematik
forskrift
17. februar 2008 af
isabella12 (Slettet)
Om en eksponentielt voksende funktion f oplyses det, at
f(2)=12 og f(3)=24
Bestem en forskrift for f
hvordan gør man.
jeg er nybegynder, så må gerne være en let og uddybende forklaring.
f(2)=12 og f(3)=24
Bestem en forskrift for f
hvordan gør man.
jeg er nybegynder, så må gerne være en let og uddybende forklaring.
Svar #2
17. februar 2008 af KristofferFage (Slettet)
Eksponentielle funktioner skrives på formen: f(x) = b * a^x ..
A findes ved formlen: (y2/y1)^((x2-x1)^-1),
Isoler selv i første formel, for at finde b.
A findes ved formlen: (y2/y1)^((x2-x1)^-1),
Isoler selv i første formel, for at finde b.
Skriv et svar til: forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
