Matematik
fortolke kruvere for vektorfuktoiner?
17. februar 2008 af
Zalam (Slettet)
Hvordan fortolker man kurverne for vektorfunktioner matematisk korrekt?
Jeg har en opgave hvor jeg har givet en vektor funtktion (robot bevægelse så der er to arme) Skal så prøve at ændre hastigheden og fortolke hvad der sker? Hvordan gøres det matematisk korrekt?
Jeg har en opgave hvor jeg har givet en vektor funtktion (robot bevægelse så der er to arme) Skal så prøve at ændre hastigheden og fortolke hvad der sker? Hvordan gøres det matematisk korrekt?
Svar #1
17. februar 2008 af Duffy
Ved at bruge de matematiske sætninger der typiske for vektorfunktioner.
Svar #2
17. februar 2008 af Zalam (Slettet)
#1
Har du et eksempel på dette? Hvordan vil man fx beskrive, hvad der sker når hastighede på yderste arm fordobles fx;
v1 = 2rad/s
v2 = 2rad/s
r(t) = (5*cos(v1*t)+2*cos(v1*tid+v2*tid)
(5*sin(v1*t)+2*sin(v1*tid*v2*tid)
Hvis så v2 ændres til 4rad/s, hvordan beskrives det så matematisk korrekt, hvad der sker med kurve?
Har du et eksempel på dette? Hvordan vil man fx beskrive, hvad der sker når hastighede på yderste arm fordobles fx;
v1 = 2rad/s
v2 = 2rad/s
r(t) = (5*cos(v1*t)+2*cos(v1*tid+v2*tid)
(5*sin(v1*t)+2*sin(v1*tid*v2*tid)
Hvis så v2 ændres til 4rad/s, hvordan beskrives det så matematisk korrekt, hvad der sker med kurve?
Skriv et svar til: fortolke kruvere for vektorfuktoiner?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
