Matematik
polynomiet
20. februar 2008 af
tøsenvb (Slettet)
bestem a, så 2 er rod i polynomiet:
p(x)= x^3 + ax^2 + 2x -4
skal jeg sætte det hele med 2... eller sige at x = 2 ?+
p(x)= x^3 + ax^2 + 2x -4
skal jeg sætte det hele med 2... eller sige at x = 2 ?+
Svar #1
20. februar 2008 af dnadan (Slettet)
indsæt 2:
0=2^3+a*2^2+2*2-4
og løs denne med hensyn til a.
0=2^3+a*2^2+2*2-4
og løs denne med hensyn til a.
Svar #2
20. februar 2008 af tøsenvb (Slettet)
giver det ikke:
0 = 8 + a*4 + 4 - 4
0 = 8 + a4
0 = 8 + -2*4
???
0 = 8 + a*4 + 4 - 4
0 = 8 + a4
0 = 8 + -2*4
???
Skriv et svar til: polynomiet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
